Marketingová strategie a ekologie - Vávrová, Věra
Ekologické problémy ako rozhodujúci faktor podnikateľskej politiky. Ochrana životného prostredia ako strategický konkurenčný problém. Ekológia ako faktor úspešnosti podniku. Ekonomické ciele podniku.