Medzinárodný marketingový mix v súčasných podmienkach globalizácie svetového trhu. 3 - Merlinová, I.
Vývoj marketingového mixu v posledných rokoch. Zmena modelu marketingového mixu. Zmena komunikácie v jednotlivých vývojových štádiách trhu. Súčasná situácia vo vyspelých medzinárodných trhoch.