Medzinárodný marketingový mix v súčasných podmienkach globalizácie svetového trhu. 2 - Merlinová, I.
Medzinárodný marketingový mix v súčasných podmienkach. Politický vplyv a spoločenské vzťahy ako prvky marketingového mixu. Medzinárodný mix vo vzťahu k trhom strednej a východnej Európy. Cena. Komunikačný mix. Distribučné kanály.