Možnosti využitia metód marketingového výskumu v maloobchodnej firme - Klepochová, Dagmar, 1968-
Osobitosti využitia marketingového výskumu v maloobchodnej firme. Metódy marketingového výskumu využívané v maloobchodnej firme. Aplikácia metód marketingového výskumu v maloobchodnej predajni študentmi Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.