Obchodné rokovanie. 1 - Knapik, Peter
Obchodné rokovanie je zložitý proces, ktorý je ovplyvnený objektívnymi a subjektívnymi faktormi. Komplexná príprava na obchodné rokovanie. Technická príprava. Obsahová príprava. Psychologická príprava. Fyzická príprava.