Otázka ceny: levné nebo drahé? - Filgasová, K.
Vzťahy medzi stupňom preferencie výrobku medzi spotrebiteľmi a jeho cenou. Reakcie spotrebiteľa na určité zvýšenie alebo zníženie ceny. Subjektívny pohľad zákazníka na ceny.