Praktické zkušenosti se segmentací průmyslového trhu - Lošťáková, Hana
Postup podnikov pri efektívnej segmentácii trhu. Identifikácia možných segmentačných faktorov. Segmentačné premenné, ktoré dlhodobo ovplyvňujú rozdielne správanie zákazníkov, ich požiadavky a preferencie. Predpoklady uplatnenia segmentácie trhu ako nástroja marketingového plánovania. Zostavenie profilu zákazníkov v segmentoch trhu.