S respektem k ochraně životního prostředí - Vávrová, Věra
Marketingová stratégia a ekológia. Záujmové ekologické skupiny a ich činnosť. Konkurenčná výhoda diferenciácie produktu. Konkurenčná výhoda nízkych nákladov. Úspešnosť podniku závisí od realizácie ekologicky orientovanej stratégie.