Správanie zákazníkov a výber trhu - Strišš, J.
Rozhodovací proces a správanie sa spotrebiteľov pri nákupe. Rozhodnutie o nákupe. Psychologické vplyvy. Externé faktory. Rozhodovací proces organizácií. Segmentácia trhov a výber vhodného cieľového trhu. Trhové zacielenie - fáza cieleného marketingu. Trhové umiestnenie. Pozícia firmy na trhu a možnosti konkurenčného odlíšenia ponuky. Trhová pozícia firmy.