Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 1 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru, ktorý Národná rada SR prijala 6. 2. 1997 a ktorý nadobudne účinnosť 1. 7. 1997. Praktická príručka antidumpingových praktík pre slovenských dovozcov a vývozcov. Článok VI Všeobecnej dohody o clách a obchode - GATT. Protidumpingové a vyrovnávacie clá.