Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 3 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru do SR. Praktická príručka antidumpingových praktík pre slovenských dovozcov a vývozcov. Kompatibilita prijatej právnej úpravy s Dohodou o vykonávaní článku VI GATT.