Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 4 - Gerstner, A.
Výklad jednotlivých ustanovení zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Úvodné ustanovenie a základné ustanovenia. Základné pojmy.