Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 6 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Vysvetlenie ďalších pojmov: vývozná cena tovaru, cena tovaru v bežnom obchode, dumpingové rozpätie. Ťažkosti pri určovaní cien slovenských exportov.