Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 9 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Praktická príručka antidumpingových praktík pre slovenských dovozcov a vývozcov. Preskúmanie podnetu na začatie konania o dovoze dumpingového tovaru. Účastníci konania. Dokazovanie. Ochrana informácií.