Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 10 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Poskytovanie informácií. Ústne prerokovanie veci. Zastavenie konania. Lehota na rozhodnutie. Rozhodnutie o prijatí záväzku vývozcu. Konanie po prijatí záväzku.