Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 11 - Gerstner, A.
Výklad zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Porušenie záväzku. Dočasné clo. Konečné clo. Spoločné ustanovenia pre prijatie záväzku a uloženie dočasného cla a konečného cla.