Zákon č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. 12 - Gerstner, A.
Výklad zákona o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Praktická príručka antidumpingových praktík pre slovenských dovozcov a vývozcov. Spoločné a záverečné ustanovenia. Vzťah zákona k medzinárodným zmluvám.