Podvody bez hranic
Rastúca hospodárska kriminalita, podvody a aféry v podnikateľskej i finančnej sfére sú niektoré sprievodné javy trhového hospodárstva, ktoré sa prejavujú aj vo vyspelých krajinách Európskej únie. Štúdia Podvody bez hraníc uvádza medzinárodné podvody, ohrozujúce hospodársku prosperitu Európskej únie. Príklady z uvedenej štúdie v jednotlivých krajinách EÚ.