Skrytá ekonomika a neformálny sektor - Olexa, Milan
Štatistika skrytej ekonomiky na Slovensku a z medzinárodného pohľadu. Merania v skrytej ekonomike v neformálnom sektore uskutočnené ŠÚ SR v r. 1994. Prieskum u obyvateľov zameraný na zistenie nákupov v neformálnom sektore (1996). Nákupy služieb a tovarov bez potvrdenky. Výdavky za podnájom a prenájom garáží. Výdavky obyvateľstva na sprepitné a na peňažné alebo vecné dary platené za poskytnutie služieb.