Tieňová ekonomika napodobnenín - Mišíková, Z.
Obchodovanie s napodobneninami najrozmanitejšieho značkového spotrebného tovaru. Široká škála tovarov, ktoré sa vo svete imitujú. Hazard so zdravím pri predaji "pirátskych" liekov. Straty spôsobené pirátstvom v sektore softvéru. Zisky v desiatkach miliárd USD.