Zodpovednosť za odhalenie prania špinavých peňazí nesú na Slovensku domáce peňažné ústavy - Immer, Ján
Komentár k vyhláške MV SR o podozrivých bankových operáciách, ktorá je zameraná na boj proti praniu špinavých peňazí. Definícia podozrivých bankových operácií. Riziko prevodu peňazí na mŕtve účty. Riziká pri úverových obchodoch.