Najväčšie obchodné podniky na Slovensku v roku 1996
Najväčšie obchodné firmy v SR v r. 1996 - potravinársky a nepotravinársky sortiment - TOP 50. Druhá vlna transformácie obchodu na Slovensku. Oživenie zahraničných investícií. Slovenský obchod v európskom kontexte.