Dovozná prirážka? Certifikácia? - Knapik, Peter
Rozdielne názory na zavedenie dovoznej prirážky a dovozných depozitov. Neekonomické tápanie ekonómov a pridrahé hľadanie modelu ochrany vnútorného trhu. Certifikácia a dovozná prirážka.