Obchodný schodok SR za prvý polrok 1997 je o pätinu vyšší ako vlani
Schodok zahraničnoobchodnej bilancie Slovenska za prvý polrok 1997. Porovnanie s rokom 1996. Vývoz, dovoz SR. Obchodovanie Slovenska s Ruskom, krajinami OECD a CEFTA.