Proč chybí na východních trzích české výrobky? - Křepelková, H.
Výsledky prieskumu o zastúpení českých výrobkov, ktorý sa uskutočnil opakovane v rovnakých trhových výstupoch na Ukrajine a v rovnakom sezónnom období r. 1996 a 1997. Možnosti prístupu na ukrajinský trh. České firmy, ktorých výrobky ustupujú z trhu. Firmy, ktoré získali ukrajinský trh (a iné východné trhy).