Rukověť exportéra: Turkmenistán - Čubok, S.
Základné informácie, ktoré sú potrebné pre vykonávanie zahraničného obchodu s Turkménskom. Geopolitická charakteristika krajiny. Ekonomická charakteristika. Investície. Mena a financie. Platobná bilancia. Zahraničný dlh. Zahraničný obchod. Obchodná bilancia. Teritoriálna a tovarová štruktúra exportu. Podnikateľské a investičné prostredie. Zákonný rámec obchodu a podnikania. Zahraničné investície. Česko-Turkménske vzťahy. Hospodárske styky. Praktické rady.