Uspeje len vzdelaný obchodník. 1 - Knapik, Peter
Nedostatok odborníkov schopných kvalitne komerčne spracúvať vývozné a dovozné aktivity slovenských firiem. Problémy so získavaním informácií pre mikrosféru. Potreba premyslenej a dobrej vývoznej a dovoznej koncepcie na podnikovej úrovni.