Uspeje len vzdelaný obchodník. 2 - Knapik, Peter
Nedostatok odborníkov schopných kvalitne komerčne spracúvať vývozné a dovozné aktivity SR. Príprava pracovníkov firmy na vykonávanie činnosti v zahraničnom obchode. Nedostatok literatúry.