Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky zo 17. júla 1997 o dovoznej prirážke Príloha Hospodárskych novín - Kozlík, Sergej
Ustanovenia Ministerstva financií SR vo vyhláške o dovoznej prirážke zo 17. 7. 1997. Zoznam položiek tovaru obchodného charakteru, na ktorý sa neuplatňuje dovozná prirážka. Pokyn na uplatňovanie dovoznej prirážky.