Vývoj obchodnej bilancie Slovenska a opatrenia pri riešení obchodného deficitu - Burda, Štefan
Vývoj zahraničného obchodu SR v l. štvrťroku 1997. Obchodná bilancia v 1. štvrťroku 1997. Štruktúra dovozu. Podpora vývozu. Porovnanie medzinárodné.