Pri zrode Slovensko-rakúskej obchodnej komory - Baláž, Peter
Výber podstatných častí prejavu prezidenta Slovensko-rakúskej obchodnej komory Doc. Ing. P. Baláža na otváracom valnom zhromaždení. Slovensko-rakúska obchodná komora vznikla koncom r.1996 za účasti významných subjektov pôsobiacich s rakúskou majetkovou účasťou, ktorých cieľom je podporovať rozvoj slovensko-rakúskych podnikateľských, hospodárskych a obchodných kontaktov. Ciele a poslanie tohto združenia.