Prvé prostriedky na podporu zahraničného obchodu
Zoznam veľtrhov a výstav r. 1997, ktorý pripravila správna rada Fondu na podporu zahraničného obchodu v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva SR a Asociáciou zamestnávateľských zväzov. Účasť na nich sa bude prioritne podporovať z prostriedkov Fondu na podporu zahraničného obchodu.