S. Kozlík: Existencia citlivých položiek neohrozuje podstatu colnej únie s Českou republikou - Švec, P.
Zavedenie množstvových kvót slovenskou stranou na dovoz českého piva. Zavedenie dovozných depozitov najprv českou a následne slovenskou stranou. Názory českej a slovenskej strany na zavedenie množstvových kvót, na colnú úniu medzi obidvoma krajinami. Existencia citlivých položiek a colná únia. Rozdielny potenciál partnerov colnej únie.