Britský zázrak? - Šucha, Jozef
Ekonomická charakteristika V. Británie. Britský podiel na svetovom obchode. Rozhodujúce faktory pri výbere a voľbe krajín pre podnikanie. Stav zmluvných záväzkov, vzájomné obchodné styky medzi SR a V. Britániou. Vývoj dovozu a vývozu. Priame investície V. Británie v SR. Sektor finančných služieb. Podpora investícií vo V. Británii. Podpory z fondov EÚ. Postavenie zahraničných investorov. Daňový systém, tarify. Práca cudzincov. Základné formy typov dovozcov. British Council. Praktické rady a informácie pre obchodníkov.