Kontraktové záruky - Ježo, J.
Mechanizmus tvorby a fungovania záručného a dovozného fondu Exportno-importnej banky SR. Vývozné záruky: ponuková, akontačná, výkonnostná a zádržná. Stratégia kreovania kontraktačnej záruky Eximbanky. Účelové fondy Eximbanky. Rozdiel medzi predmetnými fondmi Eximbanky a Fondom na podporu zahraničného obchodu.