Najlepší exportér roka - Česnek, K.
Smernica ministra hospodárstva SR z 30. 4. 1997, ktorou sa vydávajú Pravidlá súťaže o ocenenie Najlepší exportér roka. Všeobecné podmienky súťaže. Metodika hodnotenia exportnej úspešnosti. Vyhodnotenie a vyhlásenie výsledkov súťaže. Práva spojené s ocenením Najlepší exportér roka v SR. Dotazník pre súťaž.