Slovnaft profituje na zahraničných trhoch aj dobrým menom Kvalita a spoľahlivosť - Mrocek, T.
Vývoz Slovnaftu, a.s. Bratislava dosiahol v r. 1996 17,6 mld Sk, čo je o 2 miliardy viac ako rok predtým. Celkove na zahraničné trhy smerovalo 52 perc. produkcie. Firma Slovnaft je na európskom trhu etablovaná viac ako 30 rokov. Vysoká kvalitatívna úroveň výrobkov Slovnaftu, spoľahlivosť, včasnosť dodávok a prijateľné cenové relácie sú zárukou úspešnej konkurencie na zahraničnom i domácom trhu.