Teritoriální informace: Eritrea, Polsko, Rusko
Základné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu. Africké krajiny - Eritrea, jeden z regiónov Etiópie. Ekonomická charakteristika krajiny. Poľsko - Katovická zvláštna hospodárska zóna. Rusko - Lipecká oblasť, región s významnou právomocou. Švajčiarsko - charakteristika krajiny.