Atraktívna biznislokácia Libanon
Priaznivé podmienky a zaujímavé projekty pre investorov v Libanone. Jedno z najatraktívnejších investičných stanovíšť na Blízkom východe. Modernizácia infraštruktúry. Priaznivé prostredie. Systém podpory investícií. Zameranie Investičného a rozvojového úradu Libanonu (IDAL) na prilákanie zahraničných investícií a podporu rozvoja a rekonštrukcie povojnového Libanonu. Úloha a činnosť Libanonskej obchodnej a priemyselnej komory.