Záujem o členstvo oprávnený Príloha Hospodárskych novín
Medzinárodná finančná spoločnosť (International Finance Corporation - IFC), ktorá patrí do skupiny Svetovej banky, vznikla r. 1956. Klasická komerčná inštitúcia, ktorá pomáha zaktívneniu podnikateľského sektora v rozvojových krajinách. Pôžičky smerujúce do súkromného sektora.