Záložne a mimobankové zmenárne - Petruľáková, A.
Finančné služby záložní a mimobankových zmenární. Druhy a rozmiestnenie záložní v Bratislave. Právne aspekty zmenární. Vplyv cestovného ruchu, reklamy a konkurenčného prostredia.