OECD - viac ako elitný klub - Ružička, F.
Vznik a činnosť OECD. Ciele OECD - Organizácie pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj. Význam členstva v OECD. V súčasnosti je najprestížnejšou organizáciou ekonomicky najvyspelejších krajín sveta.