Partner: Holandsko
Bilaterálne vzťahy medzi Holandskom a Slovenskom sa stále zintenzívňujú. Slovensko-holandské hospodársko-obchodné vzťahy. Vývoz tovarov zo SR do Holandska v r. 1996. Dovoz tovarov z Holandska do SR v r. 1996. Dovozný a vývozný režim medzi SR a Holandskom. Dane v Holandsku. Dopravné možnosti. Dôležité úrady v Holandsku. Zoznam obchodných komôr v Holandsku. Holandská obchodná komora pre Slovensko v Bratislave.