Amsterdamské ozveny - Sotník, Alexander
Rozširovanie Európskej únie. Prehľad štátov, ktoré postupne vstupovali do EÚ a súčasní kandidáti. Problémy, ktoré rieši EÚ v súčasnosti. Výkonnosť ekonomík krajín EÚ - podľa HDP na obyvateľa.