Sprievodné problémy a výsledky zo zjednocovacích procesov EÚ podľa Maastrichtskej dohody. 4 Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Analýza súčasných problémov v členských krajinách Európskej únie pri splnení kritéria stability devízových kurzov. Očakávaný vývoj devízových kurzov jednotlivých štátov k USD. Predpoveď devízových kurzov.