Akciová spoločnosť. 1 - Žitňanská, L.
Akcie a dlhopisy vydávané akciovou spoločnosťou. Pojem a náležitosti akcie. Základné práva akcionára. Podoba a vydávanie akcií. Formy a druhy akcií. Nadobúdanie vlastných akcií akciovou spoločnosťou. Dočasný list. Dlhopisy vydávané akciovou spoločnosťou.