Neplatnosť uznesenia valného zhromaždenia akciovej spoločnosti - Ovečková, Oľga
Akcionári, členovia dozornej rady, členovia predstavenstva majú právo protestovať proti rozhodnutiu valného zhromaždenia. Absolútna a relatívna neplatnosť právnych úkonov podľa občianskeho zákonníka. Zánik práva v dôsledku jeho neuplatnenia v určenom čase. Charakter neplatnosti uznesenia valného zhromaždenia. Obchodný zákonník a jeho nedostatky.