Obchodná verejná súťaž - Blahušiak, P.
Vyhlásenie a priebeh obchodnej verejnej súťaže podľa zákona č.263/1993 Z.z. o verejnom zaobstarávaní. Povinnosti vykonávateľov a účastníkov súťaže. Súťaže a reklama.