Obchodný zákonník
Obchodný zákonník - úplné pracovné znenie s komentárom. Zákon č. 513/1992 Zb. Obchodný zákonník v znení zákonov. Príloha: Všeobecné záväzné právne predpisy, ktoré súvisia s ustanoveniami Obchodného zákonníka. Nariadenie vlády SR č. 100/1993 Z.z. o Obchodnom vestníku. Zákon č. 328/1996 Z.z., ktorým sa ustanovujú nové sídla a obvody súdov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Vybrané vzory zmlúv a žalôb.