Podnikanie zahraničnej fyzickej osoby - Cečeová, S.
Podmienky prevádzkovania živnosti fyzických zahraničných osôb na území Slovenska. Prevádzkovanie živnosti prostredníctvom zodpovedného zástupcu. Prevádzkovanie živnosti samostatne. Možnosť získať povolenie na dlhodobý pobyt v SR za účelom podnikania. Podmienky zápisu do obchodného registra.